När du spelar spel så är det lätt att glömma bort både tid och rum samt så kan pengarna springa iväg. Spelar du för små summor så blir det stora i slutändan och då kan det vara bra att ha några spelstrategier inom räckhåll. Det finns en del som du som spelare kan tänka på. Sätt dina egna regler så att säga.

När det kommer till spel som handlar om pengar så är det lätt att ryckas med. Du spelar bort mer än vad du hade tänkt dig från början till exempel. Så att hålla dig till dina egna regler är en bra början. Hur mycket har du råd att förlora? Det är en bra fråga som bara du kan svara på.

Sätt ett tak

Att sätta ett tak på hur mycket du har råd att spela för är ett bra tips. Hur mycket har du råd att förlora? Välj ett belopp som är rimligt för just dig. Gå aldrig in med instinkten att du kommer att vinna och spela aldrig för mer än vad du har råd att förlora. Du ska kunna förlora utan att må dåligt.

Läs på om spelet

I Black Jack kan du både splitta och dubbla din hand. Det är dock inte alltid lätt att veta när du bör göra det. Ju mer du kan om spelet, desto enklare blir det för dig. Vilket drag du bör göra kan du dock inte förutspå i förväg, utan det beror helt och hållet på vilka kort du får på din hand.

Använd bonusar och Spela för att ha roligt

Det finns många bonusar och gratistester av Black Jack på olika casinon. Det är lätt att ryckas med och tro att du kommer vinna, men när spelet går över från att vara roligt till ett tvång så ska du ta ett steg tillbaka. Att vinna tillbaka förlorade pengar är inte alltid nära till hands. Det ska vara roligt att spela och inte ge dig huvudvärk. Sätt dig ner och skriv en budget. Lycka till!